Tre nye Norgesmestere+

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

  1. Atle G sier:

    Takk for god avstandsrapport, Sylvia! Gratulerer til våre tre klassevinnere! Mathias Nesheim var imponerende suveren med 8,5 av 9. Ward var selvsagt for god for klasse 1 (han spilte på Syrias OL-lag i Tromsø 2014), men det er ikke lett å vinne en NM-klasse «på bestilling». Jeg sa til ham før start at han burde vinne klassen sin. Ole Christian er vel også litt for god for seniorene; det er ikke lenge siden han var suveren i mesterklassen.

  2. This is my first visit to this blog. I am thinking about starting a brand new blog in the same category. Your site gave me some ideas to work with. (Dont worry, I wont be copying you ) You have done a fantastic job.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.