Har Semakoff fått heteslag?

Sylvia Johnsen

WFM

10 Responses

 1. Joachim Solberg sier:

  12.apri:Tirsdagslyn. En liten feil snek seg inn hos Semakoff i resultatoversikten for 12.april! Joachim Solberg knep 2.plass ikke Joachim B.Nilssen.

 2. Ole Chr Moen sier:

  Det kom ti stykker på torsdag – okke verst. Jeg gikk meg bort på veien.

 3. Atle G sier:

  Som leder vil jeg mene at femkroners er minste akseptable innsats.

 4. Sylvia sier:

  Jeg ble en smule sjokkert da jeg oppdaget at det var tilfelle… de hadde skrudd opp prisen til kr 5, og da ble det litt penger til Carl Petter som vant mot alle.

  Jeg argumenterte for kr 1, for det er mye ære og berømmelse i poeng, men flertallet bestemte og da ble det kr 5.

 5. Oddvar U. Voll sier:

  Utmerket forslag. Kommer nok til å dukke opp etterhvert om det blir tradisjon og muligens i morgen. Etter å ha bodd i lokalet 5-10 år av mitt liv med nettopp denne typen lyn, var det første som slo meg når jeg meldte meg inn igjen hvor dødt det var. Tross alt utrolig mye god trening i uformell lyn, og hjjelper jo for konkurranseinstinktet at det svir bittelitt i lommeboken.

 6. Sylvia sier:

  Jeg vil nok si meg uenig i at kr 5 er okey, for dersom en mye bedre spiller deltar blir det penger for hen og tapende parter kan like godt delta i en lynsjakkturnering? Carl Petter vant stort sist torsdag, og hvem som helst der kan slå han på en god dag, til og med Semakoff. Carl Petter var i slaget sist torsdag, av og til skjer det, og jeg unner han pengene.

  Men la oss si at Nicolai Getz kastet seg inn i kampen?. Da blir det skjevt, og ingen turnering. Hver og en der kan like godt gi han penger og gå på sjakkskolen 18-19 juni. For øvrig et meget bra medlemtilbud jeg anbefaler på det sterkeste. Uformell lynsjakk må bety noe?

  PS: I helgen er det NM for lag og jeg drar tidlig med toget fredag. Semakoff kunne heller ikke, så jeg er litt bekymret for oppmøte i dag. Jeg regner med at det er bedre neste uke…

 7. Aleks Semakoff sier:

  Veldig bra Sylvia, bortsett fra at du godt kan være på fornavn med meg også.
  Mvh.
  Semakoff

 8. Sylvia sier:

  Jeg forsøker å omtale alle sjakkspillere her i en respektfull tone med etternavn og gjerne sjakktittel fordi jeg liker godt at en sier «wfom» (WFM) om meg. Under skriveriene forsvant slike intensjoner fordi det virker riktig til tematikken å være mindre formell. Imidlertid måtte primus motor Semakoff stå med etternavnet, og du har jo et flott etternavn med klang. Ikke alle er like heldig.

 9. Viggo Guddahl sier:

  Nei, det har du helt rett i. Hvor mange medlemmer med etternavnet Johnsen har vi forresten i klubben? Undertegnede kjenner bare til engasjerte Sylvia og snille Johnsen, bosatt i Drammen.

 10. Uffda, jeg er ikke snille-Johnsen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.