Julebord fredag 11/12 kl. 19

36 Responses

 1. Leif E sier:

  Jeg melder meg på julebordet. Mvh Leif E. Johannessen

 2. Ali Reza Tirna sier:

  Hei jeg ønsker å være med. men serveres det pinnekjøtt?

 3. Atle G sier:

  Jeg kommer!

 4. Michael fuglesang sier:

  Jeg kommer!

 5. Anders Høyer Berg sier:

  Jeg melder meg også på julebordet.

 6. Ole Chr Moen sier:

  ok

 7. Stein Sollid sier:

  Kommer

 8. Trond Munkejord sier:

  Jeg kommer!

 9. Torben + Beatriz Jensen sier:

  Hei jeg kommer og tar med en, Ergo 2 personer

 10. Mathias Nesheim sier:

  Jeg er med!

 11. tommyh sier:

  Jeg er med.

 12. Pål Moe sier:

  Jeg melder meg på til Julebordet,
  Mvh, Pål Moe

 13. Henrik W sier:

  Jeg er med!

 14. Philip Dammen sier:

  Jeg kommer

 15. Anders R sier:

  Jeg kommer

 16. Tamas Dienes sier:

  Jeg melder meg og Kati på til julebordet. Takk

 17. Oddvar U. Voll sier:

  Jeg kommer

 18. Nicolai sier:

  Jeg kommer og tar med Emilie

 19. Øivind Johansen sier:

  Jeg melder meg på. Mvh Øivind

 20. Ekaterina Zhukova sier:

  Jeg kommer.

 21. Svetlana Mrachek sier:

  Jeg blir med

 22. Odd Habberstad sier:

  Jeg kommer.

 23. Anastasia Edakina sier:

  Jeg er med!

 24. Idar Dyrdal sier:

  Jeg kommer.

 25. Leif Ø. sier:

  Kommer

 26. Bjarne Undheim sier:

  Jeg deltar.

 27. Tormod Claussen sier:

  Jeg kommer

 28. Ana Costa sier:

  jeg er med

 29. Fredrik Dahl sier:

  Jeg kommer, hvis det fortsatt er mulig å melde seg på!

 30. Morten Rolstad sier:

  Jeg kommer også, hvis det fortsatt er mulig å melde seg på!

 31. Leif E sier:

  Jo flere jo bedre, vi skulle ha godt med mat!

 32. Josef Daveronis sier:

  Jeg blir også med om det fortsatt er plass 🙂

 33. Viggo Guddahl sier:

  Jeg kommer

 34. Ole Chr. Moen sier:

  Mer enn 40 medlemmer deltok på julebordet, med tradisjonell julemat og kaffe og kaker. Takk til festkomiteen, som atter en gang organiserte det hele (Leif E., Henrik W, Anastasia, Yonne med medhjelpere).
  Den store nyheten var etableringen av Tom Jenkins fond for satsing på unge toppspillere I OSS. Tom var tilstede og gjorde rede for sine tanker, og høstet applaus og takk for dette viktige bidraget til å føre OSS videre.
  Under møtet kunne vi følge Magnus Carlsen gradvise nedspilling av Nakamura I London. Det ble lest opp utdrag fra gamle klubbaviser som er lagt ut på historikksidene her, Atle Grønn holdt et innlegg med utgangspunkt i junioroarbeidet og de muligheter til elitesatsing man nå får. Simen Agdestein bidro med å vise til verdien av kontinuitet for å lykkes – på NTG og i OSS. Widar Fossum leste opp gamle histoirske utdrag fra klubbens tapte arkiver. Øytein Brekke minnet om Sjakkhistorisk forenings møte til ære for A.M. Erichsen 18. januar.
  Den avsluttende lynturneringen gikk litt i oppløsning da vi passerte midnatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.