Widar Fossum er fylt 70 år

5 Responses

 1. Gratulerer med dagen. Håper du forhåndsstemte, for du er vel ikke i Paris på valgdagene?

 2. Leif Øgaard sier:

  Gratulerer med 70årsdagen!

 3. Tom Jenkins sier:

  Gratulerer med 70 års dagen Widar.

 4. Forsinket, men hjertelig gratulasjon, Widar! Du har selvfølgelig bidratt atskillig til sjakklivet i Norge, og du har derunder vært et godt korrektiv, som omtalt. På slutten av 70-tallet ble det ekstra harde og store tak, da du til og med fikk den utrolige kombinasjonen å være leder i Norges Sjakkforbunds Ungdom (som du var fra 1978 til 80) og i litt av den samme perioden visepresident i Norges Sjakkforbund. Vi kunne vel nesten skrive bok bare om den epoken, men skal nok ikke gjøre det?

 1. 13. september, 2018

  […] sporadisk har Widar Fossum dukket opp på scenen og tatt føringen. Øystein Brekke sa om Fossum da han fylte 70 år at han bidro atskillig til sjakklivet i Norge, og bare i perioden han var leder i Norges […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.