Widar Fossum er fylt 70 år

4 Responses

  1. Gratulerer med dagen. Håper du forhåndsstemte, for du er vel ikke i Paris på valgdagene?

  2. Leif Øgaard sier:

    Gratulerer med 70årsdagen!

  3. Tom Jenkins sier:

    Gratulerer med 70 års dagen Widar.

  4. Forsinket, men hjertelig gratulasjon, Widar! Du har selvfølgelig bidratt atskillig til sjakklivet i Norge, og du har derunder vært et godt korrektiv, som omtalt. På slutten av 70-tallet ble det ekstra harde og store tak, da du til og med fikk den utrolige kombinasjonen å være leder i Norges Sjakkforbunds Ungdom (som du var fra 1978 til 80) og i litt av den samme perioden visepresident i Norges Sjakkforbund. Vi kunne vel nesten skrive bok bare om den epoken, men skal nok ikke gjøre det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Better Tag Cloud