NM for klubblag

2 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  I femte og nest siste runde møter vi 1911, i en match som kan være avgjørende for sluttresultatet. Etter seieren mot Vålerenga i fjerde runde, kan Selskapets resultat hittil karakteriseres som ganske imponerende.

 2. Ole Chr Moen sier:

  Før sjette og siste runde har OSS 1 sikret seg et overbevisende utgangspunkt før møtet med det gode laget til SOSS. Full pott med seire mot Vålerenga og SK 1911 er imponerende. På papiret har vi hatt det sterkeste laget. Når GM Hammer fant å måtte prioritere en annen turnering, og bare spiltr første runde, nle bildet annerledes.

  Einar har holdt førstebordet, mens Lars Oskar passerer ratingkravet til IM-tittelen med god margin. Getzer’n har bare seire, og inspektør Stubberud er tilbake i manesjen etter fullført jusstudium. Sebastian er alltid en strålende lagspiller. Det er også lagkaptein Tarjei Svensen.
  I dag er det hengt opp nytt dørskilt i Bogstadveien 30 – det kan knyttes til Haugesundlaget.
  Like viktig som seieren, er det at våre to ungdomslag har markert seg. Ingen av de åtte har gjort det dårlig, i sum, og som lag har de gjort det svært bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.