Medlemsmøte mandag 11. mai kl. 19.00

2 Responses

  1. Ole Chr. Moen sier:

    Åpningsseremonien i kvalifiseringsturneringen til Norway Chess 2015 foregår her i Selskapet i morgen lørdag 9. mai kl. 19.00. Se http://www.sjakk.no.

  2. Ole Chr Moen sier:

    Ca 20 melemmer deltok på medlemsmøtet, etter at det fra kl. 17.15 hadde vært styremøte, hvor det ble landet at vi stiller med to lag i ECC 2015 – i åpen klasse og dameklassen. Sekstiårsdagen til Aleks Semakoff den 15. mai ble markert.
    Etter premieutdeling for vårturneringen demonstrerte GM Johannessen partiet Hammer – Curt Hansen fra Entercardturneringen i Oslo. Deretter benket vi oss foran TV-skjermen fra kl. åtte for å bivåne Magnus Carlsens unike kommentarer fra turneringens andre runde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.