Sjakk-OL i Tromsø

3 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  For øyeblikket er det registrert 178 lag i åpen klasse og 139 i kvinneklassen – i begge tilfelle medregnet Norge 3. Det betyr at tredjelaget i åpen klasse er med, mens det ikke er med i kvinneklassen.
  Uttaket til kvinnelaget er kritisert av OSS. Det skal vi komme tilbake til etter OL…

 2. Ole Chr. Moen sier:

  En drøss av klubbens medlemmer er engasjert I OL, men det gjelder for norsk sjakk I sin helhet. Spiller Magnus andre runde?

 3. Ole Chr. Moen sier:

  Etter seks runder er stemningen I den norske «OL-leren» god. Førstelaget I åpen klasse lo til med en 3-1-seier mot et sterkt italiensk lag. Kjetil Lie vant I angrep etter 18 trekk, mens verdensmester Magnus Carlsen fikk vridd et helpoeng ut av en litt tran stilling mot verdenstreer Caruana. Jon L. Hammer vant en arbeidsseier på andre bord. Nestleder Leif E. Johannessen reddet seg ut av et fransk forsvar men da var tiden blitt knapp, og han tate mot Italias formspiller Vocaturo. I 7. runde venter Tyskland. Kvinnelaget 1 vant 4-0 mot Venezuela! Det same gjorde Norge 3 med Lars Oskar og Sebastian på plass.
  Det er mange OSS-medlemmer her. Tarjei og Yerazik arbeider i pressesenteret. Atle er på plass, og hadde fødselsdag i dag. Det hadde også Niina Koskela, toppscorer på damelaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.