Et tidsskille i OSS, og 33 deltakere i NM

2 Responses

  1. Dag Eriksen sier:

    En stor takk til Sverre for 25 års innsats som inspektør for Oslo Schakselskap. Som styremedlem har det alltid vært greit å ha Sverre i nærheten, han har hatt oversikt over det meste og som regel kunnet svare når det var ting man var usikker på. Det er mye erfaring og kunnskap som blir borte med Sverre, noe som kan bli en liten utfordring for klubben i tiden som kommer.

  2. Ole Chr. Moen sier:

    Så langt har Landsturneringen vært en stråelnde opplevelse, I flotte kongresslokaler. Martin Nilsen leder Jr. A med 5 av 5. Eskil E. Grønn har 4,5 av 5 I Kadett. I eliteklassen har Frode Urkedal vist overbevisende spill, og avga sitt første halvpoeng mot Einar Gausel I 5. runde. Lars Oskar Hauge og Aryan Tari er blant dem som ligger ett poeng bak Urkedal. «Dream team» har så langt I turneringen klart seg godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.