Julebord fredag 20. des

3 Responses

 1. Awais sier:

  Hei,

  Usikker på om jeg rekker selve julebordet, men blir gjerne med om det blir lyn utover kvelden – er det på agendaen?

  Mvh
  Awais

 2. Ole Chr. Moen sier:

  Det ble enda en gang gjennomført et vellykket julebord i festkomiteens sikre regi. Etter at vi hadde spist julemat uten forstyrrende orale innslag, gjennomgikk Simen Agdestein VM-matchen parti for parti under headingen «rist og kast» mens vi drakk kaffe og spiste Ellisivs kake. Klubbens leder hadde eiendomsovertakelse både fredag og lørdag, og hadde gyldig forfall, men ble berømmet for sin store innsats gjennom tre år av valgkomiteens leder Atle Grønn, som etterlyste nye administrative krefter i klubbadministrasjonen. Han hadde funnet ut at åtte(?) verdensmestere hadde besøkt OSS, men ikke møtt hverandre i døren, slik Kasparov og Carlsen gjorde forrige uke.
  Nestleder Leif E Johannessen ble premiert som klubbmester 2013, mens Tommy Hansen vant klasse 1 knepent på kvalitet foran Odin Heier, som nå deltar i ungdoms-VM i Dubai. Øystein Brekke delte ut skjønnhetspremien fra årets landsturnering til Gitle Kirkesola, som demonstrerte sitt flotte parti fra Lillehammer. Under bokauksjonen fikk Erling Kristiansen sikret seg turneringsboken fra sjakk-OL i Skopje 1972, hvor han sikret seg IM-napp på første bord for Norge. Titlene hang høyere den gang.
  Det var i alt ca. 35 deltakere. Leif Erlend vant også den avsluttende lynturneringen med åtte deltakere. Takk for OSS!

 3. Ole Chr. Moen sier:

  Vi fikk, tradisjonen tro, en vakker julestjerne fra Judith Marshall og Willy L. Olsen i Montreal. Vi håper å se dem til sommeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.