Sjakk for unge og gamle

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    En gledens dag for OSS’ to mest lovende juniorer. Mens Lars Oskar Hauge avslutter EM for lag med to seire, vinner Sebastian Mihajlov fruppe C i NM for ungdom. Henrik Storesund sikret seg en sterk tredjeplass i eldste klasse. Flere andre OSSU-medlemmer deltok med gode resultater.

  2. Ole Chr Moen sier:

    Senior-VM ble ingen stor norsk sportslig suksess. Vi får glede oss over at Jens Kristiansen, Danmark nesten forsvarte sin tittel fra i fjor. Han var noen kvalitetspoeng bak Vaisser fra Frankrike.
    Vidar Taksrud tate de tre første rudene, men soret deretter 7 av 8, og ble beste norske. De to deltakerne fra OSS, Per Ofstad og undertegnede, scoret litt mindre enn forventet. Per hadde mer inne, men lot et par ganger motstanderen slippe unna med remis. Det er tross alt en seniorturnering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.