Sommerlyn over 6 tirsdager!

6 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Tross sparsom kunngjøring, deltok 11 håpefulle i første sommerlyn. Neste tirsdag tar Tarjei ansvar, og legger gjennom Monradsystemet til rette for interessante partier både for øvede og glade amatøter.

 2. Ole Chr. Moen sier:

  Tirsdag den 16. juli møtes noen av våre eldre medlemmer i klubben for å hilse på Judith Marshall og Willy L. Olsen før de vender hjem til Montreal etter sommerens norgesopphold. Alle er som vanlig velkomne i OSS.

 3. Odd Ristesund sier:

  Jeg konstaterer at sommerlynene har begynt, til tross for at dette ikke har vært nevnt med et ord tidligere på klubbens nettside etter det jeg har kunnet se. Her må en kunne tale om «stille mobilsering» etter modell fra april 1940. Jeg kan vanskelig tro at det frykt for min deltagelse som har begrunnet dette.

  Neste tirsdag vil jeg inntreffe.

  Odd Ristesund

 4. Tarjei sier:

  Odd, du har nok rett i at sommerlynsjakken kunne vært bedre annonsert enn én dag i forveien.

  Men du, mest av alle, vet vel at vi tradisjonelt har startet sommerlynturneringene uka etter Landsturneringen?

 5. aage georg sivertsen sier:

  Vil bare korrigere Odds kommentar da «stille mobilisering» i 1940 foregikk pr.brev. 🙂

 6. Odd Ristesund sier:

  Til Aage Sivertsen:

  Din «korreksjon» til min kommentar treffer ikke.

  Jeg er klar over at mobiliseringen i 1940 skjedde per brev.Min kommentar utelukker ikke at dette kan ha skjedd også ved OSS-kunngjøringen, i form av brev til medlemmene og eventuelt andre utvalgte (jeg er ikke medlem). Min kritikk gikk på mangelfull kunngjøring overfor allmennheten, på klubbens nettside hvor dette var naturlig, jf. Tarjeis erkjennelse i innlegget 18.juli.

  Odd Ristesund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.