Seniorturnering i OSS i april

2 Responses

  1. Ole Chr. Moen sier:

    Etter fire runder av Senior-EM i Plovdiv, Bulgaria, er Øystein Hjertenes og Thor Geir Harestad best av de 11 norske deltakerne, med 2,5 av 4 poeng. Vår mann, Stein Sollid, har 2 av 4, og har levert en respektabel prestasjon på 2144 så langt i turneringen. Også de beste norske kan følges live på turneringens nettsted. I tredje runde ble partiet mellom Harestad og Sollid vist.
    Fjerde runde begynte kl 0900, så det kan være en god oppvarming til seniorturneringen den 11. april å følge dem direkte, før Magnus Carlsen spiller senere på dagen. Det er forøvrig lovet enkel servering på stedet den 11.

  2. Ole Chr. Moen sier:

    Seniorturneringen er avlyst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.