Vellykket julebord

1 Response

  1. Ole Chr. Moen sier:

    Julebordet er stedet å promotere vårturneringen i OSS. Turneringen spilles på torsdager, første runde er antakelig i slutten av januar. Følg med på Tarjeis glade budskap! Jeg tar sikte på å delta, men håper at de som deltar i øverste gruppe (mester) faktisk stiller opp til rundene. Kan man ikke spille en dag, skal man gjøre avtaler aktivt, og helst spille partiet før ordinær runde – den torsdagen partiet skulle ha vært spilt. Lista bør ligge lavere for å dømme WO. I A-gruppen er dette ikke noe problem. Det er flott å se hvordan våre kjernetropper slutter opp om klubbens turneringer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.