ECC 2012 – OSS møter førsterangerte Socar i tredje runde

1 Response

  1. Ole Chr Moen sier:

    Vi må ikke underslå at mens vi er opptatt av klubblagets innsats, vinner verdensener Magnus Carlsen på overbevisende sett mot verdensmester Anand i nest siste runde i Spania. Mens Magnus nærmer seg 2850 i rating (2848), har seieren over den sympatiske verdensmesteren betydelig symbolsk betydning. Magnus blir favoritt i en eventuell fremtidig VM-match.
    Ambisjonen for sjakkselskapet.no er primært å være klubbens side. Vi vil likevel ikke underslå at vi er umåtelig stolte over Magnus’ innsats. Han ligger på delt førsteplass med Caruana før siste runde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.