Medlemsmøte 27. april – bli med på feiringen!

3 Responses

 1. Ole Chr. Moen sier:

  Willy (vår mann i Montreal) sikter til Norges seniorlags sterke innsats i EM for seniorlag i Slovenien. Tre av spillerne på laget var vel bare i beste fall eks-bimedlemmer av OSS, men desto mer imponerende var det jo da at laget gjorde det så bra!
  Ellers så jeg at Nettavisen presenterte Tiger som den store spiller i Eliteserien; Jon Ludvig skjemte seg heller ikke helt ut med 6,5 av 7 på første bord.

 2. Nicolai sier:

  Kan dessverre ikke pga jobb, men gratulerer så mye til Andreas!

 3. Ole Chr. Moen sier:

  Bare vel et dusin medlemmer og gjester fant veien til dette medlemsmøtet, hvor høydepunkter fra Eliteserien ble gjennomgått, før Andreas fortalte om veien til sin IM-tittel via omskolering til e4-spiller.
  Turneringen i dobbeltsjakk ble vunnet av makkerparet guddahl/Trygstad, mens makkerne Edakina/Johannessen var overlegne i krigssjakk – spillet hvor du bare ser dine egne brikker. Vi gikk hjem i ettiden – Leif Erlend for å reise til Fagernes og Arnold Eikrems minneturnering, det åpne NM 2012 i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.