Medlemsmøte 27. april – bli med på feiringen!

5 Responses

 1. Willy L. Olsen sier:

  OSS – Sant Petersburg 3 – 3

 2. Ole Chr. Moen sier:

  Willy (vår mann i Montreal) sikter til Norges seniorlags sterke innsats i EM for seniorlag i Slovenien. Tre av spillerne på laget var vel bare i beste fall eks-bimedlemmer av OSS, men desto mer imponerende var det jo da at laget gjorde det så bra!
  Ellers så jeg at Nettavisen presenterte Tiger som den store spiller i Eliteserien; Jon Ludvig skjemte seg heller ikke helt ut med 6,5 av 7 på første bord.

 3. Willy L. Olsen sier:

  Til slutt en liten appendix!

  Det norske seniorlandslaget i sjakk, har avtvunget den stoeste respekt for sine resultater. Uavagjort mot St. Petersburg taler sitt tydelige spraak, og bare bekrefter at fremgangen for norsk sjakk et kommet for aa bli.
  Eller som gamle Sjafen-Joergen Sauren en gang saa treffende ytret midt under slagtummelen:
  Fremover gaar det – meter for meter Mork! Og ikke i vaar villeste feberfantasi hadde vi droemt om slike framganger!
  At vi under spillets gang naa kan tenke oss tanken om penger i Banken, vil sette oss i en ny og behagelig pekuneaer situasjon, hvis virkning selvfoelgelig gjenstaar aa se…?
  Men som en viss mann en gang sagde: «Den som har lever – faar se!»

 4. Nicolai sier:

  Kan dessverre ikke pga jobb, men gratulerer så mye til Andreas!

 5. Ole Chr. Moen sier:

  Bare vel et dusin medlemmer og gjester fant veien til dette medlemsmøtet, hvor høydepunkter fra Eliteserien ble gjennomgått, før Andreas fortalte om veien til sin IM-tittel via omskolering til e4-spiller.
  Turneringen i dobbeltsjakk ble vunnet av makkerparet guddahl/Trygstad, mens makkerne Edakina/Johannessen var overlegne i krigssjakk – spillet hvor du bare ser dine egne brikker. Vi gikk hjem i ettiden – Leif Erlend for å reise til Fagernes og Arnold Eikrems minneturnering, det åpne NM 2012 i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Better Tag Cloud