OSS-ere imponerer i Dublin

1 Response

  1. Ole Chr. Moen sier:

    Allerede før siste runde kan vi gratulee vårt bimedlem Brede Kviskvik med sitt andre IM-napp. I siste runde møter han vår faste gjest i Sveins minneturnering, Mark Hebden, men er sikret inntegning også med tap. De fleste andre norske deltakerne har også levert meget solide prestasjoner. Sjekk selv på resultatlisten. Sammen med JL Hammers prestasjon på 2666 i Philadelphia Open, seniorlandslagene og Andreas IM-tittel i Spania, bidrar Christian Harstad, Lars Oskar Hauge, og familien Mihajlov til at det gått riktig bra for våre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.