Seriefinale – slik gikk det

7 Responses

 1. Ole Chr. Moen sier:

  Vi slapp unna med 3-3 mot Asker fredag, etter at Mats og Leif Erlend utlignet tap på 4. og 6. bord. Nå ligger vi ett partipoeng bak Kristiansund før de to siste rundene. Vil vi klare å ta igjen dette i kampene mot Bergens og Porsgrunn?
  La oss håpe at NSF viser Kr.sunds og våre matcher de to siste rundene.

 2. Leif E sier:

  Heroisk kjemping sikret uavgjort 3-3 mot Asker i en match hvor vi tidlig kom på hæla etter to raske hvittap. Sebastian fortjener honnør for å ha takket ja til å spille på kort varsel etter forfall, men sterke Bruce Diesen ble et nummer for stor denne gangen. Sebs har fremtiden foran seg og vil garantert slå hardt tilbake.

  Undertegnede spilte med fire damer på brettet i 6-7 trekk mot Ekeberg i rundens lengste parti. Han ga opp da begge hadde under ett minutt igjen på resten av partiet.

  Kristiansund benyttet sjansen til å smette forbi igjen, med minst mulig margin. Nå blir det et rotterace. La oss håpe SK 1911 kan by dem skikkelig motstand imorra. Lagleder Aage Sivertsen prøvde seg forresten på en sleip manøver da han som første bil i køen ut av Haraldsheim ledet halve OSS-laget aldeles på ville veier. For alt vi vet kjører klippfiskerne rundt enda på småveiene omkring Grefsen.

 3. Atle G sier:

  én remis og fem fordelaktige sluttspill mot et godt Bergenslag. Kan det holde inn? Ja.

 4. Ole Chr Moen sier:

  For alle praktiske formål kan vi nå si at mesterskapet er sikret. Med bare Jon Ludvig igjem i manesjen er tvilen knyttet tol om han klarer å vri et helpoeng ut av stillingen med dronninger og likefargede løpere mot Kjetil. Da oppnår han 7 av 7.
  Gratulerer Leif Erlend og resten av laget, en imponerende opphenting!

 5. Jon B sier:

  Gratulerer! Det har vært en spennende helg med mange momenter. For å nevne noen: Andreas sitt Lxf2 mot Skodvin var fikst, Kristians nedspilling av Lahlum i dag var også imponerende. Best når det gjelder!

 6. Kristiansund gratulerer verdige vinnere. Vi hadde rett ut flaks da vi spilte 3-3 mot dere og selv om det ble utrolig jevnt på slutten var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Denne gangen.

 7. Ole Chr. Moen sier:

  Denne gangen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.