Medlemsmøte 3. februar

7 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Det er også de to eldste klubbsangene så vidt jeg vet.

 2. Kristian T sier:

  Fredagens program begynner å ta form. Som en del av feiringen av klubben vil Øystein Brekke gi oss noen høydepunkter fra klubbens stolte historie. I tillegg blir det en liten markering av vårt æresmedlem Leif Øgaard, som fylte 60 år for kort tid siden. Det blir enkel servering og muligheter til å holde på utover kvelden.

 3. Kristian T sier:

  Etter et vellykket medlemsmøte avslutter vi nå med å synge bursdagssangen for klubben. Bursdagen bør feires med blendende offerspill.

 4. Leif Ø. sier:

  Må få takk formann Kristian og hans stab for nok et flott medlemsmøte. I det hele tatt er jeg imponert over innsatsen som legges for en dag av styret og andre medhjelpere.
  Synd kulda gjorde at antallet fremmøtte ble noe redusert, men vi som var der hadde en flott aften.
  Ellers har jeg nå skannet en del sjakkspalter av KB og lagt de inn på historikksiden.

 5. Ole Chr Moen sier:

  I sitt foredrag pekte Øystein Brekke på forhold som hadde ført til dårligere fremmøte i Selskapet. Klubben slet i årene etter innføring av såvel radio før krigen, TV og farge-TV, og nå sist internett. Når nyhetens interesse begynner å legge seg, blir det vel på nytt et bedre grunnlag for å ha et daglig sosialt miljø i Bogstadveien 30? Hold ut.

 6. Atle G sier:

  Skulle gjerne hatt med meg medlemsmøtet, men det ble for komplisert logistikk med NM for jenter samtidig. Gratulerer til Maud – håper hun drar de andre jentene med seg videre. Jentesjakken er foreløpig en av de største suksessene til styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.