Erling Kristiansen 75 år!

4 Responses

 1. Sylvia J sier:

  Gratulerer med dagen. Pratsalig kjempe fra Nord-Norge, men utvilsomt en av de medlemmene vi har mest glad i sjakk. Herlig sjakkspiller å bryne seg mot på brettet, og i diskusjoner der du garantert får en anektode eller to.

 2. Willy L. Olsen sier:

  Hei paa deg, din gamle kalosje – og gratulerer hjerteligst med dine fylte 75 aar! For tenk, naa har ogsaa du naadd den anstendige alder av 75 aar,som i sjakksammenheng tillater deg aa benytte hederstitelen sjakk –
  nestor, i tillegg til din mange mesterskapstitler som du med blankslipte sverd, gjennom de mange aar, har fravristet saa mang en bold sjakkridder!
  Smaatt om reinkjoett og codliveroil var det ogsaa, saa det var liksom ikke maate paa…
  Men du sto han a’,ikke minst fordi du under Krigen hadde overlevret de hardeste proevelser
  grunnet de helvetes Tyskertan…

  Happy Selebration og paa gjensyn!

  All The Best, Willy

 3. Pål Moe sier:

  De hjerteligste (forsinkede) gratulasjoner, Erling, og en varm takk til deg for dine tallrike kåserier og andre bidrag som har styrket miljøet i OSS gjennom en menneskealder. Vi håper alle at dine bidrag – såvel på det sjakklige som det miljøskapende plan – vil fortsette, til glede for OSS alle i mange år fremover.
  Pål

 4. Frank Henriksen sier:

  Hei Erling!
  Ja jeg må si det samme til deg som t Leif! Gratulere så mye med vel overstått 75 år!Da du vant NM tittlen i 1972 på Røros!Spilte jeg i kl.1 og greide 50% 4 1/2 av ni! Og var sånn delvis fornøyd!Men kunne glede meg over å se deg så stolt der oppe på podiet når du mottok pokalen! Her var det snakk om et sterkt felt du overvant! Husker jeg studerte partiene dine som en gal den gangen!Og lærte mye av ditt kunnskapsrike spill!Artig å se at du ennå har spillesyrken inntakt! Ønsker deg alt godt gamle venn! Hilsen Frank!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.