OSS-medlemmer i senior-VM

2 Responses

  1. Sylvia sier:

    Heia, heia.

    Dette er virkelig morsomt. OSS i alle aldre. Jeg heier på dem, helt klart.

  2. Ole Chr Moen sier:

    Helge Gundersen ble best av de norske deltakerne i senior-EM; han ble en av tre norsk deltakere med 6,5 poeng. Erling Kristiansen og Thor Geir Harestad var de to andre som oppnådde denne poengsummen på 11 runder. Erling donerte et titalls erlopoeng til sine motstandere, mens OSS’ andre deltaker, Erling Steigum hovet inn 53,7 elopoeng ifølge tabellen. Erling tapte de to første rundene, men var deretter ikke til å stoppe før i siste runde. Hyggelig å se Øystein Hjertenes på startstreken, joniorene fra 60 tallet markerte seg sterkt. Hvem var det forøvrig som omtalte to av dem som Heartnose og Rabbitplace?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.