Lars Oskar og Sebastian har tatt 6 av 8 poeng i EM!

Tarjei

Administrator på denne siden.

4 Responses

 1. Atle G sier:

  fin sak, fine bilder. Ser ut som et topp arrangement. Interessant at lagledere/foreldre ikke har adgang til spillelokalet. En trist, men sikkert lur avgjørelse. Barnesjakk var litt mer uskyldig i min tid. Ønsker de norske lykke til! Det blir spennende å følge OSS-gutta på vei mot toppen.

 2. Sylvia sier:

  Ingenting uskyldig med barnesjakk… uskylden forsvant når de små menneskene begynte å banke oss lett og elegant i klubbturneringen. Jeg er ikke overrasket at unge Mihajlov gjør det bra. Han har økt +100 i ELO siden vårturneringen der jeg sleit med å holde remisen.

 3. ho riiser sier:

  Bulgarske barneturneringer har ofte en mer alvorlig ramme enn norske. Alle lag har med egen trener, og han har en sterk posisjon – og er oftest fryktet. Foreldrene er mindre synlige. At de må de holde seg unna spillerne under partiene sier om hvor langt enkelte er villige til å gå. Men spillet er det samme, og barn er barn – uansett hvor. Noe denne billedreportasjen fra det bulgarske mesterskapet for lagsjakk 2009 for barn under 12 år viser. OSSUs Samuel deltok på laget til LukOil Bourgas https://picasaweb.google.com/bg.chesspictures/FromBurgasToBorovetsBGChessTournamentForTeamsU122009#

 1. 18. september, 2011

  […] LES OGSÅ: Lars Oskar og Sebastian har tatt 6 av 8 i EM! […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.