IM og CGM Arne Vinje er død

3 Responses

  1. Leif Øgaard sier:

    Med Arne Vinjes død har norsk sjakk, og OSS, mistet en av sine største sjakkbegavelser. Hadde «Lama-generasjonen» fått samme muligheter og tilbud som idag i sin oppvekst er jeg sikker på at mange av dem hadde blitt stormestre, ikke minst Arne Vinje.

    Jeg vil komme tilbake med et parti av Arne som viser litt av hans storhet.

  2. Atle G sier:

    Vinje hadde en tilnærming til sjakken og en sjakkforståelse etter min smak. Jeg husker godt at jeg fikk støtte fra Arne og Svein i en prinsipiell «sjakk-ideologisk» kamp på slutten av 80-tallet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.