Medlemsmøte 18. august kl 1830

1 Response

  1. Ole Chr. Moen sier:

    Et snes medlemmer var innom klubben på en fin sommerdag, og fikk oppleve Bjarke Sahl fortelle om Sveins minneturnering m.m. og Andreas presentere partier fra sine internasjonale opplevelser i sommer. Selv kom jeg mot slutten av møtet, og kan derfor ikke referere i detlj. Våre seniorer Per Ofstad og Richard Wicklund-Hansen ble gitt gode ønsker på reisen til nordisk mesterskap på Island, hvor også FM Erling Kristiansen og Tom Jenkins deltar fra OSS. To ekspresidenter med andre ord. Lars Oskar og Sebastian Mihajlov reiser til Junior-EM i Bulgaria. Det er nesten hjemmebane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.