Fjerde sommerlyn

5 Responses

 1. Leif E sier:

  må ta et lite forbehold om i kveld, men skal prøve å rokere noen avtaler slik at jeg kan stille

 2. Ole Chr Moen sier:

  Turneringen ble ledet av Aleks Semakoff vunnet av Kaloyan Kostadinov foran Ole Chr. Moen. Svein Arne Thrana vant lavere gruppe. Det var 10 deltakere og god stemning. Pål Moe og Willy Olsen hadde en privat match i ytre rom (outer space eller Saurénstua). Willy reiser hjem til Montreal på mandag.

 3. Ole Chr Moen sier:

  Min lille sommerspøk forrige tirsdag var ikke vellykket. Emanuel, som hadde vunnet to SM på rad, fikk sitt dårligste resultat på svært lenge, med 3,5 av 9 i Sverigemesterskapet 2011. Siden har det jo skjedd ting i Norge som får oss til å sette vår kjære sport i et større perspektiv. Da blir ikke sjakkresultater så viktige. Fredelig kappestrid på 64 felter kan likevel kanskje gi et lite bidrag til en bedre verden.

  Nicolai Getz har etter fem runder spilt til seg 13,6 elopoeng i turneringen i Sitges i Spania, og er fortsatt en millimeter unna IM-kravet på 2400 i rating.

  Andreas rakk så vidt å legge blomster ved regjeringskvartalet, før Torbjørn Hansen og han dro til en annen spansk turnering i Pamplona, hvor begge i dag hadde to av tre poeng. I andre runde slo Andreas IM Ninov med 2500+. Resultatene finner du her:
  http://chess-results.com/tnr50843.aspx?art=1&rd=3&lan=1&turdet=YES&flag=30

  Ellers er det fortsatt sommerlyn hver tirsdag.

 4. Ole Chr Moen sier:

  Nicolai Getz har kvalifisert seg til IM-tittelen. Han er nå godt over 2400 i aktuell rating. Mer om det på denne siden senere; vi gratulerer!
  Andreas Moen klarte nesten å få sitt tredje napp i Pamplona, og klatret til ca 2370.
  Våre kanoner deltar i Polititiken cup, som følges tett på bergensjakk.no

 5. Odd Ristesund sier:

  For ordens skyld gjør jeg oppmerksom på at jeg har holdt mitt løfte til turneringsleder Ole Chr. om å gi fullstendig oversikt over de tre beste tellende resultater for kl B, etter 4. omgang i går. Oversikten ble sendt klubbens kontaktadresse, som vel betjenes av Tarjei Svendsen.

  Odd Ristesund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.