Landsturneringen 2011

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Nå er det registrert en deltaker til fra OSS, Fredrik Smeby i miniputt. Da er vi 48; blir det 50 før turneringen starter? Husk ellers at det forventes at deltakerne registrerer seg på fredag kveld eller lørdag formiddag. Sjekk hjemmesiden – Tarjei har lagt ut lenke.

  2. Ole Chr Moen sier:

    Vel 20 medlemmer og besøkende deltok på onsdagens sammenkomst i klubben. Seniorene kom innom direkte fra Schrøder, mens klubbledelsen ventet. Gratis mat og kaffe ble finansiert gjennom en moderat pris på drikkevarene. GM Johannessen viste dagens parti mot Getz (dronningofer), mens Tor Wetle Hoem viste hvorfor han leder klasse 1.
    Deretter var det lynsjakk på terassen i den lyse sommernatten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.