Her har Emanuel akkurat vunnet 1500 kroner

Tarjei

Administrator på denne siden.

6 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Se fjorårets turnering her, med 100 bilder:
  http://sjakkselskapet.no/2010/04/08/god-gammeldags-lynturnering-2/

 2. Silje sier:

  Virkelig imponerende dekning med rask oppdatering av resultater underveis, liveparti og filming! God service for oss som dessverre ikke kunne delta.

 3. Atle sier:

  Noen spredte, usammenhengende kommentarer: Resultatlista med 10 elitespillere på topp er ganske pen til å være en norsk lynturnering. Synd at Ragnar nøyde seg med å være publikum. Tarjei var en helt i dag, igjen. Emanuel skulle egentlig hatt et flott sjakk-kjede – forrært av Sjakkhuset – rundt halsen. Det glemte vi i kaoset, men jeg skal finne en god anvendelse for Sjakkhusets gaver (kanskje juniorlandskampen OSSU-USA neste torsdag…). Siste malapropos: Jeg debuterer som sjakkspaltist denne uka. Jeg kan love en helt annen type sjakkspalte enn vi er bortskjemte med i sjakkmenigheten. Jeg skriver nemlig ikke for menigheten – og har pålagt meg selv forbud (i samarbeid med sjefsredaktøren) mot sjakktrekk i sjakkspalta! Redaktøren synes sjakktrekk så kjedelige ut og ville heller ha en historie med nerve. Vi får se 🙂

 4. Atle Grønn sier:

  Andre premievinnere:
  u/2000: 1. H. Wrangell (300 kr)
  u/1750: 1. F. Gonzales (600 kr)
  u/1750: 2. C. Anderl (300 kr)
  u/1500: 1. E.E. Grønn (300 kr)
  beste kvinne: 1.-2. WGM Dolzhikova & Khachatourian (200 kr hver)
  beste kadett: 1.-2. Tari og Mihajlov (150 kr hver)

 5. Leif E sier:

  Stor takk også til Atle som på egen hånd har holdt liv i tirsdagslyn og nå kunne krone innsatsen med et velfortjent strålende klubbmesterskap! Det er ikke enkelt å spille selv når man også er arrangør. På et tidspunkt satt Eskil på 3. bord med Atle halsende bak. Til slutt var likevel normalt familiehierarki etablert og familiemiddagene fremover kan forløpe fredelig.

  Ole Chr måtte avbryte turneringen for å følge Andreas på legevakten. Sjakk er en betydelig tryggere sport enn fotball. Visstnok var det kinnbenet som hadde røket, noe som fikk vittige sjeler til å påpeke at det måtte være snakk om en skinnskade. De siste rapportene lyder på at pasienten er ved relativt godt mot, forholdene tatt i betraktning.

  • Andreas sier:

   Gratulerer med flott gjennomført turnering!

   Jeg er beviselig ikke kinnhellig (dog stundom skinnhellig), og noen skinnskade er det slettes ikke snakk om. Kan rapportere om en en alvorlig kinnskade, som dyktige kirurger nå har lappet pent på plass.

   Mer sjakk framover…pass opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.