Rørende vakker avslutning av vinterlyn

4 Responses

 1. Leif E sier:

  Virkelig rørende vakkert, Atle. Stormester Gufeld må snu seg i graven når en «ekstra» Kongeindiskløper ikke er nok til å avgjøre. Men i ekte OSS-ånd burde du jo spilt på tiden?

 2. Atle G sier:

  Vi spilte til patt, selvsagt 🙂 Anders hadde vel igjen 6 sekunder, mens jeg hadde 20. Det var først etterpå at vi fullt ut skjønte hva som hadde skjedd. Jeg kjente til remisstillingen med svartsfeltsløper og bøndene på a2 og a3, men jeg synes det er rart at man ikke formulerer følgende generelle læresetning: «med bønder på a2 og a3 (og hvit konge på b1), er stillingen remis uansett hvor den ekstra svarte offiseren står» (ihvertfall har ikke jeg hørt denne versjonen av læresetningen før). Noe å tenke på for de yngre (og eldre).

 3. Leif E sier:

  Med bønder på a2 og a3 er det vel remis også med hvitsfeltsløper, eller? (denne diskusjonen finner jeg langt mer interessant enn den avgiftsmessige behandling av bedekning av hopper i utlandet – for ordens skyld: avgiftsmessig håndteres dette som «bearbeiding av vare»)

 4. atle sier:

  ja, men det virkelig elegante er at det også er remis med springer (eller «hoppe», som du kaller det). Altså remis med «lett offiser» tout court.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.