Følg Eliteseriens 8.runde direkte

Tarjei

Administrator på denne siden.

4 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Det blir spennende å se om arrangørene viser kampen mellom Porsgrunn og OSS. Dette blir sannsynligbvis et knokkeloppgjør, men enhver lagkamp har sin egen indre logikk. Kjetil A. Lie har en prestasjon i årets serie som er på et ganske utrolig nivå. Porsgrunn kan klare seg med uavgjort i denne matchen, men da må de slå Bergens på søndag for å vinne serien – det er ingen vanlig søndagstur det heller.
  OSS har større bredde enn Porsgrunn, det gjør mulighetene for å forberede seg på bestemte motstandere bedre. Hvor mye dette betyr er imidlertid usikkert. En god natts søvn er som regel den beste forberedelsen. Lykke til!

 2. Ole Chr. Moen sier:

  Mine gratulasjoner til lagkaptein Leif Erlend og OSS 1, som klarte å vinne nøkkelkampen mot Porsgrunn. Daniel og Kristian var dagens redningsmenn. Spillet var ikke feilfritt, men dere viste vilje og evne til å vinne.

 3. Torstein Bae sier:

  Bilder fra dagens eliteserie, med blant andre sentrale OSS’ere:

  http://www.sjakkhuset.no/2011/04/bilder-fra-eliteserien/

 1. 3. april, 2011

  […] Livekommentarer fra 8.runde […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.