Medlemsmøte fredag 4. februar kl 1900

3 Responses

  1. Til Fredagens Medlems – moete!
    Her kommer en liten hilsen til dere alle fra Judith og meg selv, med de beste oensker for fredagens medlemsmoete!

    Paa bakgrunn av de msnge fremragende sportslige resultater og den stadige oekende medlemsmasse, synes det som at OSS-skuta naa har slaatt inn paa riktig kurs – saa derfor «lots of credit» til avtroppende formann Ole Chr. Moen og hans hardt arbeidende styre!

  2. Ole Chr Moen sier:

    Om lag 20 medlemmer deltok på medlemsmøtet, og fikk oppleve Sverre Johnsen fortelle om sitt nye bokprosjekt om den norske varianten i spansk, formannen presenterte Ragnar Hoens side på Wikipedia og Kristian Trygstad fortalte fra eliteserien.
    I en sterk sjakklubb ble det også servert sterk orientalsk mat med ris, marsipankake, m.m. Kristian Trygstad og Jon Børresen vant hver sin gruppe i den etterfølgende lynturneringen. Neste gang er mandag 28. februar; etter en times Generalforsamling kommer da president Aulin-Jansson og forteller om et norsk sjakkliv på vei mot OL i 2014.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Better Tag Cloud