Medlemsmøte fredag 4. februar kl 1900

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Om lag 20 medlemmer deltok på medlemsmøtet, og fikk oppleve Sverre Johnsen fortelle om sitt nye bokprosjekt om den norske varianten i spansk, formannen presenterte Ragnar Hoens side på Wikipedia og Kristian Trygstad fortalte fra eliteserien.
    I en sterk sjakklubb ble det også servert sterk orientalsk mat med ris, marsipankake, m.m. Kristian Trygstad og Jon Børresen vant hver sin gruppe i den etterfølgende lynturneringen. Neste gang er mandag 28. februar; etter en times Generalforsamling kommer da president Aulin-Jansson og forteller om et norsk sjakkliv på vei mot OL i 2014.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.