Nakamura vant spennende BN Bank Blitz-finale!

Tarjei

Administrator på denne siden.

6 Responses

 1. Atle G sier:

  Hvis jeg skal dele ut noe ros: Andrei sto på så svetten rant (selv om det ikke alltid hjalp). Harald og Inge fra NSF-styret og Henrik Sjøl som turneringsleder avviklet selve turneringen effektivt og ryddig. Liv-Mette og andre sørget for god stemning samt mat og drikke.

 2. Tarjei sier:

  Jeg støtter Atles kommentar her. Alle sto på som bare det under selve arrangementet, og fortjener ros for den innsatsen, selv om det definitivt kunne blitt mye bedre med planlegging et par dager før.

 3. Ole Chr Moen sier:

  I løpet av matchen fikk vi også gleden av å ønske Espen Agdestein tilbake som medlem. Han har i noen år vært førstebordspiller for Oslo Vest. Han er for sent ute til å delta på OSS’ lag i eliteserien. Vi håper at Espen igjen blir å se i klubben, hvor han i mange år var Svein Johannessens sparringpartner. Espen og Simens far Reidar hadde en sentral rolle i Bogstadveien 30, hvor han var styremedlem og faglig rådgiver for gårdsselskapet. Gjett hvem som fikk sjakkbrettet som er nedfelt i inngangspartiet på plass! Da Unni og Reidar tidlig på 80-tallet flyttet tilbake til Oslo fra Asker med sine to yngste sønner, fikk OSS et aktivt klubbmiljø, og klubblag som var ganske uslåelig.

 4. Anders Olsen sier:

  Ser at min poengsum mangler. Den skal være 2,5 poeng; hvis det av en eller annen grunn skulle være interessant for noen.

 1. 27. november, 2010

  […] live comments and results see http://sjakkselskapet.no/2010/11/27/live-fra-bn-bank-blitz/ This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink. ← The winner of the […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.