Julebord fredag 3. desember kl 19

3 Responses

 1. Kristian T sier:

  Takk for et vel gjennomført og velarrangert julebord i går! Det er sjelden julebordet er så godt besøkt, men på sommerbordet får vi satse på at vi klarer å fylle både innvendig og utvendig!

 2. Atle G sier:

  Ja, julebordet var knallbra i år – 55 deltakere, fullt hus og stormende jubel. Da jeg dro hjem klokka 02.30, var ribba spist opp og alkoholen skylt ned, men det var fremdeles 15-20 personer igjen i lokalet.

 3. Ole Chr Moen sier:

  Takk til Willy Olsen for tilsendt julestjerne og ode til grisen. Fremføringen ble ikke helt som ønsket, siden hverken Willy selv, eller Erling Kristiansen kunne fremføre kunstverket. Erling og andre norske spillere deltar for tiden i en seniorturnering i Pommern. Vi håper å kunne bringe en rapport derfra etter hvert.

  Under medlemsmøtet fikk vi flere nye medlemmer, sjekk medlemslisten! Her nevnes at tidligere president i NSF, IM Torstein Bae er innmeldt som bimedlem. Tor Wetle Hoem, eks. Kristiansund blir nytt hovedmedlem når formalia er på plass. Han underviser for Simen og OSSU på flere skoler, og har vært stand in på onsdagskursene i klubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.