OL 2014 – bløtkake eller gravøl?

3 Responses

  1. Sylvia sier:

    Det ble bløtkake og masse sjampanje. Sjelden jeg er så glad for å treffe gamle venner. For en fantastisk innsats fra mange, og mer arbeid skal det bli hvis vi skal sikre en jubileumsfeiring i 2014 norsk sjakk kan være stolte av.

  2. Sylvia sier:

    Noe sier meg at de norske lagenes særs dårlige avslutning i Sibir kan spores til støyet rundt Tromsø. En liten pris å betale… hmmm. Vi kommer tilbake!

  3. Øystein Brekke sier:

    Hei(a) Sylvia, ikke minst! Dette klarte vi bra. Den opprinnelige kronikken din i VG bidro flott i startfasen da vi også gjorde en solid jobb i jubileumsuvalget, kan vi nå trygt skryte litt av. Jeg var i Göteborg i helga og fikk dessverre ikke vært til stede på markeringen, men denne OL-saken slipper oss jo ikke på flere år…!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.