Høstlyn på tirsdag, klubbmesterskap på torsdag

7 Responses

 1. Atle G sier:

  Møt opp på høstlyn førstkommende tirsdag. Tiller og jeg kommer – og vi trenger flere deltakere i lavere klasser. Garantert god trening.

 2. Ole Chr Moen sier:

  Nå er rundeoppsettet for andre runde i klubbmesterskapet lagt ut. Med 36 deltakere i to like store grupper opprettholder vi det nivået vi har hatt på deltakelsen. Følg med på mesterskapets egen side. Dette er kanskje siste gang at turneringen ikke rates internasjonalt.
  Vi håper å få lagt ut noen partier etter hvert. Registrer gjerne partiene dine og send dem til Jon eller Tarjei.

 3. Tarjei sier:

  Kanskje det er en idé å legge de resultatene på en egen samleside for høstlynsjakken?

 4. Ole Chr Moen sier:

  I 2. runde av klubbmesterskapet vant jeg en heldig seier mot Svetoslav Mihajlov. Han gav meg en sjanse i tidsnøden. Mihajlov fortalte at han er reiseleder for den norske kontingenten på 7 deltakere i EM for ungdom i Georgia i høst. Sebastian er den eneste deltakeren fra OSS i mesterskapet. Aryan Tari deltar i VM i aldersbestemte klasser i Hellas i oktober.

 5. Ole Chr Moen sier:

  I dag, 14. september, var det 10 deltakere i høstlyn, til tross for at turneringen ikke var spesielt utlyst. Tormod Claussen satte turneringen i gang, mens deltakerne ordnet resten, med Sverre som bakspiller.
  Dette betyr at vi nå ganske trygt kan si at det er lynturneringer hver tirsdag.

 6. Stjernens hurtigsjakk på torsdager er en stor suksess. I går var det fullt hus. Jeg er overbevist om at hurtigsjakk på tirsdagene vil være mere populært enn lyn.

 7. Tarjei sier:

  Vi kan absolutt spille hurtigsjakk også, men det er faktisk forsøkt tidligere uten særlig suksess. For øvrig er det hurtigsjakkturnering på søndag som det fortsatt er mulig å melde seg på til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.