En stor sjakkhelg

1 Response

  1. Ole Chr Moen sier:

    Vi gratulerer Magnus Carlsen med enda en fantastisk seier – denne gangen mot verdensmester Anand i den disiplinen han har vært regnet for å være aller sterkest i – hurtigsjakk. Anand skal heller ikke være alt for misfornøyd, etter sikkert spill og seier i de innledende rundene.
    Våre gratulasjoner går i like stor grad til Jon Ludvig Hammer, som nå står i fare for å bli kjendis han også. I dag vant han tilsyneslatende greit 1,5 – 0,5 mot Judith Polgar. Les hans flotte blogg med egne bilder på
    http://gmhammer.wordpress.com/blog/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.