Vi jubilerer – sett av onsdag 16. juni

3 Responses

 1. Leif Erlend er fantastisk, en sosial leder i laget. En styrke på alle bord. Kombinasjonen enormt god sjakkspiller og voksen mann som tar ansvar vil ethvert lag glede seg over. Norsk sjakk er heldig som har han.

  At Jon Ludvig spiller for 2700 i ELO overrasker meg heller ikke, og jeg tror det nærmest er en formalitet at han kommer dit snart. Han har allerede flere turneringsresultat med prestasjon mot 2800, og «the only way is up, baby»!

  Og jeg nevner for øvrig at jeg selv fylte år i går, ikke et rundt tall som de andre, men jeg har i det minste kommet meg til et punkt vi kaller meningen med livet.

 2. Tarjei sier:

  Hipp, hipp hurra for Leif E! Det står respekt av innsatsen han legger ned for klubben og norsk sjakk!

 3. Atle G sier:

  Gratulerer, Leif Erlend og Syliva!

  Leffi er i dag vår fremste eksponent for «klassisk sjakk». Hans beste partier er en sjakkestetisk og sjakklogisk nytelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.