Ungdomsrevolusjon i Oslomesterskapet 2010

Sylvia Johnsen

WFM

4 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Takk til turneringsledere Tarjei og Sylvia for et godt gjennomført OM, med flotte pokaler i glass/krystall til vinnerne. Alle deltakerne var fornøyde med gode turneringsforhold, og tidvis sol på terassen. Neste år får vi forsøke å verve flere toppspillere som deltakere. Tror du de klarer å slå Aryan, Lars Oskar og de andre unge?

 2. Vi må erkjenne at de unge i år hadde gli, og resultatlisten forteller ikke alt. Tari skal ha honnør for at han snur statistikken mot Hrannar Baldursson på riktig tidspunkt, dag og i riktig turnering. Dessuten kjempet han hardt mot Lars Oskar Hauge som spilte råbra. Armin Gholamis seier mot Baldursson var nok den største enkeltpresetasjonen i klasse A.

  Sjakkhistoriker Øystein Brekke sier Aryan Tari ble den historisk yngste Oslomesteren med sine 10 år, men minnet om at gutten har spilt aktivt lenge og deltok førstegang i Sandnes NM 2005. Alderen til tross, han er nesten veteran.

 3. Tamas Dienes sier:

  «Sjakkhistoriker Øystein Brekke sier Aryan Tari ble den historisk yngste Oslomesteren med sine 10 år» – 2010
  Tari hylles av Carlsen og Anand etter VM-bragden. For første gang siden 2008 har en nasjon både verdensmesteren og juniorverdensmesteren i sjakk. – 2017
  Gratulerer Aryan Tari og Gratulerer Norge!

 1. 25. november, 2017

  […] for Norge hele veien og gått sine barnesko i klubben. Første virkelige tegn til storhet så vi i Oslomesterskapet 2010, da den 10 år gamle gutten vant tittelen foran mange voksne. Han er den yngste Oslomesteren […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.