Ungdomsrevolusjon i Oslomesterskapet 2010

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Takk til turneringsledere Tarjei og Sylvia for et godt gjennomført OM, med flotte pokaler i glass/krystall til vinnerne. Alle deltakerne var fornøyde med gode turneringsforhold, og tidvis sol på terassen. Neste år får vi forsøke å verve flere toppspillere som deltakere. Tror du de klarer å slå Aryan, Lars Oskar og de andre unge?

  2. Vi må erkjenne at de unge i år hadde gli, og resultatlisten forteller ikke alt. Tari skal ha honnør for at han snur statistikken mot Hrannar Baldursson på riktig tidspunkt, dag og i riktig turnering. Dessuten kjempet han hardt mot Lars Oskar Hauge som spilte råbra. Armin Gholamis seier mot Baldursson var nok den største enkeltpresetasjonen i klasse A.

    Sjakkhistoriker Øystein Brekke sier Aryan Tari ble den historisk yngste Oslomesteren med sine 10 år, men minnet om at gutten har spilt aktivt lenge og deltok førstegang i Sandnes NM 2005. Alderen til tross, han er nesten veteran.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Better Tag Cloud