Best i solbyen blir Oslomester

Sylvia Johnsen

WFM

5 Responses

 1. Atle G sier:

  Sylvias entusiasme sjarmerte meg i senk og fikk meg på startstreken. Da jeg så glassvasen som Syliva har kjøpt inn til Oslomesteren, glemte jeg hvorfor jeg egentlig hadde tenkt til å trekke meg fra turneringen. Jeg har nemlig ikke barnevakt for min datter på lørdag og søndag. Det ble jeg grundig minnet på da jeg kom hjem fredag kveld.

  Lykke til med arrangementet og spillingen! Jeg hadde det moro så lenge det varte.

 2. Trist at du trekker deg, og samtidig gleder jeg meg over et mer åpent race og mye, mye jevnere konkurranse. Nå er det spennende hvem som blir Oslomester i Gruppe A.

 3. Per Ofstad sier:

  Klubbspille Terje Wibe ?????

 4. Sylvia sier:

  Uff, min cirka hukommelse og blanding av navn er en svært dårlig egenskap. Husker godt Terje dog, hvordan han sto over biljardbordet. Han var veldig god i biljard. Det var broren Per som hadde sjakkglede livet ut. Rettet opp teksten, og håper Per tilgir meg 🙂

 5. Per Ofstad sier:

  Du er tilgitt, Sylvia
  Av egen erfaring kan jeg bare «trøste» deg med at hukommelsen for navn stadig blir dårligere med årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.