Knut Bøckman Cup igang!

Sylvia Johnsen

WFM

7 Responses

  1. Leif E sier:

    En utmerket stemningsrapport, Sylvia. Vi gleder oss til fortsettelsen. Men med unntak for lyspunktene Yerazik, Jarani og Anita, spør vi oss: Hvor er resten av kvinnene? Er det påskefjellet eller hovedstadskafeene som holder jentene unna KB Cup i år?

  2. Jeg ville gjerne spilt bortsett fra at en slavedriver i klubbstyret, tror han er nestleder, satte meg til denne jobben.

  3. Tarjei sier:

    Veldig bra, Sylvia! En utmerket rapport!

  4. Atle G sier:

    lesverdig – den gode, gamle bulletinfølelsen kom tilbake

  5. Kjaere Sylvia!
    Prisverdig at du i noedens stund grep inn og og selv tok haand om rorkulten da O.S.S – Skuta for en stakket stund syntes aa drive ut av korntroll…
    Tiden med daarlig eller ingen pressetjeneste under viktige sjakkarrangementer,synes naa aa vaere historie. Derfor fem velfortjente poeng til deg,Sylvia! Foroevrig stor takk til alle dere som under Caissas faner paa frivillig basis ofrer dere for den gode sak!

    Madam Balkeby, arrangementets Hoeye Beskytter,
    vil soerge for at «hell og sykkel», og masse «god glid» vil foelge dere som ekstra bonus paa sjakkens grusefulle landevei. Lykke til!

  6. Maa jeg med dette faa oenske arrangoer og spillere en riktig god paaske – og ikke minst lykke til med storarrangementet «Knut Boeckman Cup 2010!»
    Her fra metropolen Montreal, kan jeg for de naermeste dagene melde om godt skifoere og
    sommerlige temperaturer paa 24 grader Celsius.
    Maatte den allsidige Sverre Johnsen og hans dyktige stab overlevre (man er jo barnefoedt lofotvaering!) Og maatte den samme Sverre lykkes med sine Thai – Fu eksperimenter slik at dere alle kan leve godt, langt nede i «Steinroeysa» – lykkelig befridd for kjoettkaker og Fredrik Storms brune saus!

  7. Tarjei sier:

    Takk for det, Willy!

Legg igjen en kommentar til Tarjei Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.