Nytt år, nye muligheter

2 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Jon L. Hammer slo IM Dan Cramling i 33 trekk i siste runde av Riltonturmeringen, og begrenset dermed skaden på sitt Elotall i en turnering hvor han delvis har fornyet sitt åpningsrepertoar. Han fikk 5,5 poeng. En ratingprestasjon op 2452 er likevel en god del lavere enn det han har skjemt oss bort med i høst. Hammer vil fortsatt ha en aktuell rating på over 2600 etter Rilton, mens det er 2627 som er den offisielle nå.
  Daniel Kovachev vant de tre siste rundene, og rettet dermed også opp skuta, etter en sørgelig start, og havnet på 50 prosent.
  A. Hobber spilte remis i siste runde mot en høyere ranket spiller.

 2. Ole Chr Moen sier:

  PÅmeldingslisten til vårturneringen er nå lagt ut, se lenke på høyre side på http://www.sjakkselskapet.no
  Statrtkontingenten er 200 for voksne og 100 for barn. Startskuddet går 21. januar. Påmelding senest dagen før. Jon Børresen tar et operativt hovedansvar, men Tarjei, gamle Johnsen, Tormod Claussen og andre vil bidra til en vellykket gjennomføring. Det blir gratis kaffe og nogo attåt. Dette er en turnering som passer for alle! Møt likesinnede på samme arena som elitespillere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.