Uavgjort – sannsynligvis

4 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Lagkapteinen representerer klubben i disse spørsmål. Lykke til!

 2. Daniel Hersvik sier:

  Veldig sterkt resultat, og lykke til i siste runde! Veldig kjedelig med matchen til Mats, men håper at det ikke ødelegger humøret videre på gruppen.

  Tidsnød mot utlendinger og utenlandske dommere har aldri vært lett.

  Artig å følge med, selv om eg la opp for lengst 🙂

 3. Gunnar Johnsen sier:

  Juks med klokken: Har gradvis oppdaget at digitale klokker åpner helt nye muligheter for jukserne blant oss. Min opplevelse fra VM senior Arvier for to år siden: Under partiet merker jeg at min italienske motstander ikke har trykket på klokken etter å ha gjort trekket. Gjorde ham selvsagt oppmerksom på dette, men han lot som han ikke skjønte. Jeg ble lei av å vente og bare gjorde mitt trekk, altså uten å kunne trykke på min klokkeknapp. Når 40 trekk er gjort innenfor tidsfristen, går jeg på WC + trekker frisk luft (det var jævlig varmt). Kommer inn og observerer oppstandelse ved mitt bord. Min klokke viste tap på tid for meg! Min motstander hadde bevisst (jeg er helt sikker på det) notert færre enn 40 trekk. Heldigvis hadde jeg notert ALLE trekk pent og tydelig, og ved rekonstruksjonen klarte ikke min uærlige motstander å overbevise dommeren. Stillingen på brettet stemte helt med mine notater. Jeg fikk fortsette tårnsluttspillet med en merbonde, og sjelden har en seier smakt så godt. Vant til gammeldagse klokker som jeg er, glemte jeg helt under partiet at med digitale ur MÅ alle trekkene registreres, dvs. trykkes på knappen, ellers blir det feil. Mao. skulle jeg selvsagt ha tilkalt dommeren, da min motstander utførte sin sabotasje. Ut fra eksemplet med Persson kan man jo bli helt paranoid, fordi man risikerer å bli sabotert hver gang man går på do e.a. Ubeskrivelig trist å oppleve de som gjør sitt beste for å ødelegge det fineste spillet i verden.

 4. Leonard Nielsen sier:

  Håber i får jeres protest igennem, vi har sågar debatteret det her i Danmark.

  Held og lykke, og må hr. Horvath få en karantæne…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.