Atle ledet og vant 4. sommerlyn

1 Response

  1. atleg sier:

    Ja, faktisk var 4 av 6 deltakere i A-gruppa russisktalende (mer eller mindre). En pussig situasjon oppsto da to av «russerne» i en opphetet lynmatch ble uenige om en «j’adoube». Turneringslederen måtte da gripe inn på russisk og presisere j’adoube-reglene, hvoretter turneringen igjen kunne fortsette i Sveins ånd.

    Tredjeplass i A-gruppa gikk til Ole Christian, som spilte godt og startet med 2-0 mot turneringslederen.

    B-gruppa med 9 spillere hadde en finalerunde med de 4 beste fra bergergruppen. Vinner ble miniputt Lars Oskar Hauge foran Carl Christian Aarnes og Odd Ristesund. Siste finaledeltaker var miniputtmester Sebastian Mihajlov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.