Svein, en eksponent for OSS-sjargongen

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Det var (og er?) de løpende kommentarene under lynpartiene som gjorde at mange av OSS ble raske i replikken. Et godt medlem var forøvrig fornøyd da han hadde funnet en artikkel hvor det sto at det å vrenge på folks navn, som blant annet Jørgen Sauren fant glede i, var en barnslig form for humor. Spørsmålet blir hvor galt det er å være barnslig.
    Leif Øgaards oppnavn, gitt av sjefen, var forøvrig fra ganske ung alder Europamesteren. Leif hadde representert Norge internasjonalt med suksess, og det var nok.

  2. atleg sier:

    Artig fra Europamesteren. Svein kommenterte alltid mine lynpartier ved å påpeke at jeg spilte jeg meg inn på «greenen». Om det er morsomt eller ikke, skal jeg ikke uttale meg om, men det ble i hvert fall gjentatt som et fast rituale.

    I morgen kommer forresten selveste IM Bjørn til byen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.