Kom også til OSS etter minneturneringen

1 Response

  1. atleg sier:

    Var i klubben i dag. Imponerende minneturnering – glimrende utnyttelse av lokalene! Håper dette kan bli en fast tradisjon; neste år blir jeg med selv, også. Bjarke er i sitt ess i dette arrangementet og har også tatt noen uvanlige gode bilder av spillerne.

    Jeg fikk også anledning til å se på Brekkes nye bok om Svein. Den er ikke mindre imponerende. En virkelig flott og grundig dokumentasjon av norsk sjakkhistorie fra 1950-tallet og utover. En rekke sjakklige godbiter og masse godt stoff om Selskapet samt Sveins møter med internasjonale og nasjonale storheter. Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.